Bivši NBA košarkaš pred kamerama rekao ženi da ju je prevario preko 50 puta

Znala je da je vara, ali...

Bivši NBA košarkaš pred kamerama rekao ženi da ju je prevario preko 50 puta

E. Čaušević

Bivši NBA košarkaš Jason Maxiell našao se u centru pažnje američke javnosti nakon što je ženi priznao koliko puta ju je prevario.

Maxiell i njegova supruga Brandi su u pravu osam godina, a pred kamerama u emisiji "Fix My Life" odlučio je da prizna da je spavao sa čak 341 ženom u svom životu, a da je nju prevario preko 50 puta. Brandi je priznala da zna da je vara, te je vjerovala da je spavao samo s osam drugih žena.

Ipak, bivši košarkaš je voditeljici ove emisije pred snimanje rekao tačan broj nakon čega je ona ostala bez teksta. Kada je otkrila njegovoj ženi da se radi više od 50 žena Brandi je izjurila iz studija. Ipak, kasnije je saznala još brutalnije vijesti i tačan broj.

"Bilo je to jednostavno lako u to vrijeme. Ne znam šta sam tražio u tome, ali sam to uradio. U svom životu sam spavao s 341 žena", otkrio je Maxiell.

Top Komentari

Griezmann
E samo mi je ova vijest trebala u životu. Koga boli kurac
18 1
mokekemo
Jest al u kurcu
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi