Bivši Partizanovac izludio navijače Crvene zvezde

Twitter se 'usijao' od pogrdnih komentara

Bivši Partizanovac izludio navijače Crvene zvezde

Fenerbahče je sinoć u Beogradu protiv Crvene zvezde dominantno stigao do svoje druge pobjede u TOP 16 fazi.

Tim iz Istanbula je slavio rezultatom 88:65, a jedan od najboljih igrača pobjedničkog tima bio je Jan Vesely, češki košarkaš koji je svoje ime izgradio nastupajući za Partizan.

Poznato je koliko su crno-bijeli omraženi među pristalicama trenutno mnogo jače Crvene zvezde, pa je samim tim i Jan Vesely jedan od onih koje popularne Delije nimalo ne simpatišu.

Centar Fenerbahčea je u pobjedi svog tima učestvovao sa 15 poena i 15 skokova, od kojih je čak 10 ostvario u napadu, a svemu tome je dodao i pet atraktivnih blokada.

Vesely je svojom partijom isfrustrirao navijače Crvene zvezde, koji su preplavili Twitter pogrdnim komentarima na račun ovog sjajnog košarkaša. Neki navijači beogradskog kluba su Veselom (u šali) čak prijetili likvidacijom, drugi su mu poželjeli sve najgore, a treći jednostavno priznali da je fenomenalan igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi