Bivši prvak Evrope ostaje bez titule: "Igrači mi se previše seksaju"

Becali našao razlog

Bivši prvak Evrope ostaje bez titule: "Igrači mi se previše seksaju"

Predsjednik FCSB-a (nekadašnja Steaua) George Becali zamjerio je svojim fudbalerima što prečesto upražnjavaju seksualne odnose.

FCSB i ove sezone će vjerovatno ostati bez naslova prvaka u Rumuniji. U posljednje vrijeme ovaj nekadašnji šampion Evrope igra loše, tri meča zaredom nisu pobijedili, pa sada za prvoplasiranim Clujom zaostaju osam bodova.

Za to Becali krivi upravo fudbalere i njihov aktivni seksualni život.

"Moji igrači prečesto imaju seks sa svojim djevojkama i zato ne pružaju dobre partije. Pogledajte recimo igrače Cluja, oni jednom sedmično vode ljubav sa svojim djevojkama i zato su prvi na tabeli", rekao je prvi čovjek FCSB-a.

Posebno se osvrnuo na mladog napadača Florinela Comana čija djevojka izgledom ostavlja bez daha.

"Kada bi barem Coman bio odmoran, sve bi bilo drugačije, ali on sve bavi drugim stvarima kod kuće. Umjesto da odmara...", poručio je Bekali.

View this post on Instagram

🍍

A post shared by I O A N A T I M O F E C I U C (@ioanatm) on

Top Komentari

gallardo.la
I ovo je najcitaniji clanak danas...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti