Bivši reprezentativac Srbije tokom popravka ostao bez džipa od 100.000 eura

Neprijatno iznenađenje

Bivši reprezentativac Srbije tokom popravka ostao bez džipa od 100.000 eura

Admin Čaušević

Krađa automobila u Bosni i Hercegovini je normalna pojava, a očigledno izuzetak nije ni susjedna Srbija. 

Bivšeg reprezentativca Srbije Ivicu Dragutinovića je danas zateklo negativno iznenađenje kada mu je rečeno da je ostao bez automobila.

Dragutinovićev skupocjeni automobil se nalazio na održavanju u jednoj od vulkanizerskih radnji u Beogradu kada su ga lopovi ukrali.

Blic izvještava da se radi o džipu Range Rover Evoque stranih tablica. Vrijednost automobila je procijenjena na 100.000 eura.

Dragutinović je za Srbiju igrao desetak godina, a najdublji trag je ostavio u Sevilli s kojom je osvojio pet trofeja uključujući dvije Europa lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi