Bivši saigrač ocinkao Balotellija: Mokrio nam je u kopačke!

Lud, luđi, Balotelli

Bivši saigrač ocinkao Balotellija: Mokrio nam je u kopačke!

Svima je dobro poznato da je Mario Balotelli 'poseban slučaj', ali neke stvari o njemu ipak nismo znali.

A, da ih saznamo pobrinuo se Kerlon, jedan od njegovih bivših saigrača iz perioda dok je Super Mario nastupao za Inter.

Kerlon je u javnost iznio još nekoliko zanimljivih činjenica, na koje je javnost reagovala na razne načine - Dok je jednim smiješno, drugi se zgražavaju.

"On je jako dobar momak i izuzetna osoba, ali kakve su mu sve gluposti padale na pamet, to je posebna priča", započeo je Kerlon, nakon čega je nastavio:

"Recimo, imao je običaj doći na trening prije ostalih igrača i svima nam je mokrio u kopačke. Niko nije znao zašto to radi, ali on je iz nekog razloga mislio da je to smiješno. Realno, svi smo se smijali iako je nekim smetalo".

"Nikada nisam vidio da se jedan 18-godišnjak na taj način šali sa nekim legendama kao što su Materazzi, Lucio ili Samuel, koji su mnogo stariji od njega. Balotelli je uvijek bio poseban i nikad se nije kajao zbog svojih budalaština", zaključio je Kerlon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi