Bivši Zmaj izveo sedam godina stariju pjevačicu, došao i Đoković

Ludo se proveli

Bivši Zmaj izveo sedam godina stariju pjevačicu, došao i Đoković

O. Lekić

Nekadašnji kadetski reprezentativac BiH Mateo Pavlović koristi svaku priliku da bude sa djevojkom.

S obzirom da je u Francuskoj prekinuta sezona, Mostarac koji igra za Angers vrijeme do početka priprema krati u Beogradu gdje mu živi djevojka, inače poznata pjevačica Katarina Kaya Ostojić.

O svojoj vezi ni jedno ni drugo nisu željeli dosad javno da govore, no da su zaljubljeni do ušiju moglo se vidjeti i sinoć kada su do kasnih noćnih sati uživali u koncertu Ane Nikolić održanom u Beogradu.

Mediji u susjedstvu pišu kako su u klubu ujedno razmjenjivali i nježnosti i tako potvrdili ono o čemu se pisalo unazad nekoliko mjeseci.

"Mateo planira i da zaprosi sedam godina stariju Katarinu nakon što se sudski razvede od dosadašnjeg supruga", piše se, između ostalog.

Na istom koncertu se inače provodio i Novak Đoković.

Kaja i Mateo

Foto: Vlada Šporčić/RAS Srbija

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi