Bivšu zvijezdu Premiershipa proglasili mrtvom

Lažne vijesti iz Velike Britanije

Bivšu zvijezdu Premiershipa proglasili mrtvom

Britanski mediji su danas objavili vijest da je u saobraćajnoj nesreći u Londonu smrtno stradao nekadašnji napadač Blackburn Roversa, West Hama, Porta i Ajaxa Benni McCarthy.

Ovaj umirovljeni fudbaler je i sam ostao šokiran kada je vidio članak u kojem se navodi da je poginuo, pa je odmah odlučio reagovati i oglasiti se na svojoj Facebook stranici.

"Molim vas, ne vjerujte lažnim informacijama koje se šire o meni da sam pronađen mrtav u Londonu. To su laži!", napisao je McCarthy, te dodao:

"Živ sam. Hvala vam na porukama koje ste mi poslali, a ljudi koji izmišljaju ovakve tragične vijesti nemaju emocije i ne znaju šta je poštovanje".

Benni McCarthy (39), koji je nekada bio prava zvijezda Premier lige, od fudbala se oprostio 2012. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi