Bivši fudbaler Crvene zvezde ljubi 20 godina mlađu djevojku: Popularnost joj godi

Uhvaćeni u zagrljaju

Bivši fudbaler Crvene zvezde ljubi 20 godina mlađu djevojku: Popularnost joj godi

Haris Zilić

Po završetku igračkih karijera fudbaleri se obično odluče za trenerske izazove ili neke pozive bliske sportu, ali ima i onih koji svoj život odvedu u potpuno drugom smjeru. Takav je slučaj i sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde Blagoyom Georgievom (41).

Bugarski bivši reprezentativac je raskinuo brak sa suprugom Hristinom i sada ljubi 20 godina mlađu djevojku.

U pitanju je Maria Obreikova bugarski model koja se takmičila u bugarskoj verziji planetarnog TV serijala "Survior" gdje je i jedan od takmičara bio upravo Blagoy.

Mediji u Bugarskoj prenose vijest da je Maria viđena u zagrljaju sa Blagoyom, a tu su bila i prisutna djeca od bivšg fudbalera koja su rođena dok je bio u braku sa gimanstičarkom Hristinom.

Oglasi

Ovo nije prvi put da se Georgiev nalazi u sličnim situacijama i da skreće pažnju na sebe potezima koji nisu za pohvalu.

Prije četiri godine ušao je u bugarsku verziju "Zadruge", a to je sve uradio dok je bivša supruga Hristina bila trudna.

Novoj djevojci Mariji godi popularnost i čini se da će joj slava brzo porasti. Nakon "Surviora" u vezi je i sa jednim od poznatijih bugarskih fudbalera posljednje dvije decenije. Razlika u godinama im očigledno ne smeta.

Oglasi

Georgiev iza sebe ima veoma pristojnu fudbalsku karijeru.

Počeo je u Slaviji iz Sofije, dvije godine je nosio dres Crvene zvezde, a nakon toga ostavio je dubok trag u ruskom fudbalu.

U Rusiji je nosio dres Tereka, Amkara, Rubin Kazana i Orenburga u kojem je i završio karijeru 2017. godine. U ruskom klupskom fudbalu odigrao je ukupno 208 utakmica i postigao 18 golova. 

Imao je i kratke epizode u španskom Alavesu i njemačkom Duisburgu.

Što se tiče reprezentacije Bugarske, dres nacionalnog tima nosio je od 2004. do 2011. godine, upisao 50 nastupa i postigao pet golova.

Oglasi

Najnovije vijesti