Blistala na vjenčanju: Atraktivna teniserka se udala za milijardera iz Sjeverne Makedonije

Blistala na vjenčanju: Atraktivna teniserka se udala za milijardera iz Sjeverne Makedonije

E. Škorić

Rumunska teniserka Simona Halep (29) udala se za 42-godišnjeg milijardera iz Sjeverne Makedonije Tonija Iuruca.

Njih dvoje bili su u vezi prethodne dvije godine, a sada su sve začinili brakom. Dvostruka Grand Slam šampionka blistala je na vjenčanju u Constanci, gdje je Simona i rođena.

"Jako sam uzbuđena. Svakako je to drugačija emocija nego osvojiti Grand Slam. Veoma je lična i duboka stvar. Tenis ostaje važan, ali sanjala sam o udaji i zaista sam jako sretna", kazala je Halep, a prvi koji je objavio fotografije s glamuroznog vjenčanja bio je njen trener Darren Cahill.

Njen novopečeni suprug posjeduje nekoliko firmi, ima ogromno bogatstvo, ali i dva neuspješna braka iza sebe. Simona, koja je u dosadašnjoj karijeri osvojila 22 WTA titule, trebala bi da mu bude treća sreća.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CT4E5eZDlWU/[/instagram]

Top Komentari

Husrefbeg22
Muskarci lete za lijepim zenama a zene za parama!
7 0
To mora da je LJUBAV ?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti