Boatengovoj supruzi naškodila bizarna izjava o seksu: "Nisam nimfomanka!"

Melissa se sada kaje

Boatengovoj supruzi naškodila bizarna izjava o seksu: "Nisam nimfomanka!"

Edmir Škorić

Italijanska manekenka Melissa Satta-Boateng je ranije priznala da svog dečka, poznatog nogometaša Kevine-Princea Boatenga, često ozljeđuje u krevetu.

"Seksamo se u prosjeku od sedam do deset puta sedmično. Predigra me nervira i mrzim je, volim kad se odmah bacimo na posao" rekla je Melissa u intervjuu za Vanity Fair.

Ta izjava joj je dala dodatnu popularnost, a istoj je objasnila da "potpuno kontrolišem Boatenga".

"Omiljeni mi je položaj kad sam ja na Kevinu jer tad imam uzde u rukama i potpuno ga kontroliram".

Melissa je govorila o periodu dok je Boateng bio igrač Milana, još 2012. godine, a sada je odlučila da pojasni stvari i da odbaci navode kako je nimfomanka zbog pretjeranog broja spolnih odnosa dnevno sa svojim suprugom.

"Činjenica da se tako često seksamo me ne čini nimfomankom. Morate biti vrlo oprezni s onim što izjavljujete u nogometu, naročito kada je riječ o seksu. Ne možete vjerovati u kojem vrtlogu sam završila", poručila je Melissa.

Kevin-Prince Boateng kroz cijelu karijeru prolazio je kroz mnoštvo timova. U Španjolskoj je igrao za Las Palmas I Barcelonu, a trenutno je na posudbi u turskom Bešiktašu, iako će za sada morati pričekati da se vrati u nogomet. Bio je član Herthe, Borussije D., Schalkea i Eintrachta Frankfurta u Njemačkoj, Milana, Fiorentine i Sassuola u Italiji, a igrao je i u Engleskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.