Bogato opremljeni Mégane dCi za 27.800 KM

Probudi svoju dizelsku strast

Bogato opremljeni Mégane dCi za 27.800 KM

Sponzorski tekst
Teme:

Novi Renault Mégane unosi još više nemira u kompaktnoj klasi na bosanskohercegovačkom tržištu. U toku je akcijska ponuda za bogato opremljeni i izuzetno ekonomični Megane 1.5 dCi, dostupan za 27.800 KM sa PDV-om.

Atraktivan, svjež, bogato opremljen i izuzetno štedljiv. Novi Renault Mégane je najsvježiji kompakt u segmentu, koji se lako izdvaja od konkurencije i koji već ubire impozantne kritike na račun svojih atraktivnih oblina, vrhunske završne obrade, ali i respektabilne tehnološkle strane do sada karakteristične za višu klasu. 

Kompakt koji premijerno u matični segment donosi 4Control šasiju, napredni Multi SENSE sistem i nenadmašni 8,7-inčni centralni ekran, svoj uvjerljivi nastup od prve pojave novi Renault Mégane iznova potvrđuje i intenzivira akcijskom ponudom s kojom još više unosi nemir u nikad jaču kompaktnu klasu. 

U toku je prodajna kampanja za bogato opremeljni i uvijek poželjni dizelski Mégane 1.5 dCi, dostupan za 27.800 KM sa PDV-om uz tradicionalno pogodno Renault finansiranje. Aktuelna ponuda važi za Mégane 1.5 dCi Life Energy 90 KS, koji sa provjereno štedljivim dizelskim agregatom uz serijski start/stop sistem ima prosječnu potrošnju od svega 3,4 litara na 100 pređenih kilometara, te sa nesebično bogatom standardnom opremom čini jedan potpun paket na tržištu.

Mégane 1.5 dCi Life Energy 90 S&S posjeduje:

- AFU - Sistem za pomoć pri naglom kočenju

- ABS + ESP + ASR

- Daljinsko centralno zaključavanje

- Električno pokretani i grijani retrovizori

- Električno pokretanje stakala sprijeda

- HSA - Pomoć pri kretanju na uzbrdici

- Klima uređaj

- Komande radija pri upravljaču

- LED dnevna svjetla

- Kontrola pritiska u gumama

- Preklopiva stražnja klupa i djeljiva u omjeru 1/3-2/3

- Putni računar

- Radio CD MP3 + Bluetooth + USB

- Tempomat i limitator brzine

- Zračni jastuk za vozača i suvozača, bočni zračni jastuci, zračne zavjese

Kupci mogu kod bilo kojeg Renault koncesionara dobiti potrebne informacije u vezi akcijske ponude vozila, zatim odabrati najpogoniji od nekoliko ponuđenih modela obročnog finansiranja, sa i bez učešća, te pri tom uključiti uvijek poželjno Kasko osiguranje sa dodatnim popustom.

Opsežne informacije o Novom Méganu dostupne se službenoj Internet stranici www.renault.ba, a detalje sa informativnim izračunom uz Renault finansiranje moguće je dobiti u mreži ovlaštenih Renault koncesija širom BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi