Supruga popularnog fudbalera iz BiH otkrila šokantne stvari o dadilji kojoj su slijepo vjerovali

"Imala je dva ljubavnika"

Supruga popularnog fudbalera iz BiH otkrila šokantne stvari o dadilji kojoj su slijepo vjerovali

Edmir Škorić

Bogdana Kuzmanović, supruga bivšeg reprezentativca Srbije Zdravka Kuzmanovića, imala je užasno iskustvo sa dadiljom koju je angažovala da joj pomogne oko djece.

Bogdana se pratiocima na Instagramu povjerila i ispričala neugodno iskustvo sa dadiljom koju je unajmila da joj pomogne oko brige o dvoje djece koje ima sa poznatim bivšim fudbalerom.

"I po preporuci jednog čovjeka, mi unajmimo tu, neću da joj kažem ime. Ona bude kod nas skoro godinu dana i krene polako da zajmi novac. Malo, pomalo, malo pomalo. Ali, to nisu ono sume 100, 200, 300, 400 eura, nego više. Da bi, da ubrzam priču, poslije oko godinu dana, kada sam ja nju nešto zvala da je pitam i ona mi je rekla da sutra neće da dođe na posao. I to je bilo to. Više se nije javljala, uzela je novac, pozajmila je novac, nije vratila i prestala je da odgovara na sve poruke i pozive", ispričala je Bogdana Kuzmanović u svom obraćanju na Instagramu i dodala:

"Mi smo bili u šoku, jer je to osoba koja je bila kod nas u kući i sa djetetom. Nismo to očekivali i izlazili smo u susret toj osobi. Nakon što se to desilo, mi smo počeli... Pošto ima par lokalnih kafića i manje-više svako svakog zna, ako ništa bar iz viđenja, počeli su ljudi da nam pričaju razne priče - kakva je bila prema Nemanji na igralištu. Odnosno ne kakva je bila, nego koliko nije obraćala pažnju na njega. Zapravo je bila žena na telefonu non-stop".

"Prvo, ona je svakog dana dolazila i žalila se na svekrvu, dva sina, muža, na sve. Uvijek je dolazila sa različitim pričama i pričala da ne živi u Beogradu, nego tu pored jedan gradić. Mi smo njoj plaćali taksi da se uveče vraća nazad do tog gradića. A ona uopšte nije živjela tu. To znači da je sve vrijeme lagala. Niti je živjela tamo, niti sa mužem i djecom. Ona se rastala. Dolazila i pričala bajke svakog dana. Imala je ljubavnika, počela je da živi sa njim, viđala se sa njim dok je čuvala Nemanju na igralištu, a pritom je imala još jednog ljubavnika koji je isto radio za nas. To smo sve kasnije saznali. Viđali su se dole kod nas u vešernici. Ona je non-stop bila u vešernici, veš nikad opran, da bi se viđala s njim", ispričala je supruga fudbalera o drami koju je prošla", objasnila je.

Oglasi

Kuzmanović je bivši reprezentativac Srbije, iako je prvobitno igrao za mladu reprezentaciju Švicarske. Ponikao je u Baselu, igrao za Fiorentinu, Inter, Stuttgart, Udinese i Malagu, a nakon završetka igračke karijere kratko je bio i spotski direktor Proletera, kluba koji se ljetos ugasio.

Inače, Zdravko je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a njegova porodična kuća nalazi se nedaleko od Gradačca. Samo je jedan u nizu vrhunskih igrača koji su se odlučili za drugu reprezentaciju koju su više osjećali svojom od one iz koje potiču.

Oglasi