Bogdanovićeva djevojka snimila vruće scene seksa

Nije za mlađe od 18

Bogdanovićeva djevojka snimila vruće scene seksa

O. Lekić

Srbijanski košarkaš Bogdan Bogdanović uživa u statusu miljenika žena diljem svoje zemlje. 

Status jednog od najpoželjnijih neženja Bogdanović neće još dugo nositi, pošto je njegovo srce osvojila lijepa glumica Jovana Stojiljiković, a par se upoznao prije tri mjeseca na svadbi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin. 

Budući da je Bogdanović trenutno najveća zvijezda u srbijanskoj košarkaškoj reprezentaciji, sve je popularnija i njegova djevojka koja je 2015. godine bila u žiži javnosti zahvaljujući eksplicitnim scenama seksa u filmu "Panama". Ona je u pomenutom filmu izuzetno profesionalno odradila scene u kojima, malo je reći, izgleda savršeno. 

"Prvi put mi je bilo neugodno snimati te scene, ali kasnije smo se oslobodili, opustili i uživali jer su scene bile pune emocija. Vjerovala sam redatelju i nisam uopće razmišljala kako ću odraditi te scene", rekla je tada Jovana Stojiljković.

Bogdanoviću ide na svim frontovima. Osim što je 'osvojio' ovu atraktivnu glumicu, uspio je sa Srbijom igrati u finalu Eurobasketa, te potpisati ugovor života sa Sacramento Kingsima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi