Propala bokserka opisala šta joj rade policajci u zatvoru: "Jedan stane ispred, drugi iza, zatim..."

Arabella Del Busso je poznata i kao velika prevarantica

Propala bokserka opisala šta joj rade policajci u zatvoru: "Jedan stane ispred, drugi iza, zatim..."

Admin Čaušević

Osramoćena bokserka Arabella Del Busso otkrila je da joj prijete nožem dok je u zatvoru. Ona je bivša djevojka rugbi zvijezde Josha Reynoldsa, a postala je poznata nakon što je lažirala trudnoću, ali u februaru je osuđena na 20 mjeseci zatvora.

Del Busso je radila kao recepcionarka za specijalističku skrb na reumatologiji gdje je bila zaposlena između septembra 2019. i februara 2020. i tada je zaradila više od 52.000 dolara govoreći klijentima da plaćaju gotovinom, a ne karticom.

Prema pisanju Daily Maila, Arabella je napisala pismo i poslala ga najbližim u kojem je opisala prijetnje s kojim se suočava iza rešetaka.

"Prijeti mi da će me ubosti nožem, pretresi do gole kože nisu bili samo traumatični, već su učinili da se osjećam povrijeđeno jer sam morala skinuti odjeću pred dvojicom policajaca."

"Jedan stoji ispred vas, a drugi iza vas, a zatim morate podići grudnjak i pokazati grudi."

"Onda ili skinete svoje donje rublje dolje do koljena ili ga potpuno skinite, sagnete se i raširite dupe i podižite jednu po jednu nogu."

Arabella je također rekla prijateljici i forenzičkom psihologu da joj drugi zatvorenici kradu hranu, a ako im ona uzvrati, prijete joj nasiljem.

Arabella je provela tri i pol sedmice u strogom ženskom zatvoru, Silverwater Womens Correctional Center - gdje je radila kao čistačica.

Međutim, njezine zatvorske noćne more počele su kada je prebačena u Dillwynia Correctional Centre s kapacitetom od 531 zatvorenika, u Berkshire Parku.

Iz zatvora bi trebala biti puštena u julu i nada se da će nastaviti svoju boksersku karijeru.

Del Busso je poznata kao velika preverantica zbog čega je završila iza rešetaka

Arabella je u izjavi sudu rekla da se osjećala "slomljeno, poraženo i bespomoćno" nakon što su je napali drugi zatvorenici.

"Svakog dana osjećam takvu tjeskobu i strah kako ću samo preživjeti dan."

Inače, nakon što je upoznala Reynoldsa na Instagramu u decembru 2018., Del Busso je uživala u jednoj noći sa sportskom zvijezdom nakon čega je izjavila da nosi blizance.

Kasnije mu je rekla da je pobacila, prije nego što je u martu 2019. tvrdila da je ponovno trudna, da bi ponovno pobacila. Ispostavilo se da je sve bila laž te ju je ragbista ostavio.

Prije raskida uspjela mu je iznuditi i oko 5.000 eura jer je mu je slagala kako joj je umrla majka i da joj je novac potreban za sahranu.