Bolesni komentari na račun djevojke mlade engleske zvijezde

Uočili višak kilograma na djevojci

Bolesni komentari na račun djevojke mlade engleske zvijezde

E. Škorić

Ryan Sessegnon, igrač Fulhama, bio je u konkurenciji za najboljeg mladog engleskog igrača, a na svečanu ceremoniju poveo je i svoju djevojku.

Fulhamov bek tek će napuniti 18 godina u maju, a ušao je u uži izbor kandidata za najboljeg mladog igrača Engleske po izboru od strane Uduženja profesionalnih nogometaša.

On je sa sobom na svečanu ceremoniju poveo i djevojku koja očigledno ima višak kilograma, no bolesni umovi su dočekali svojih pet minuta, pa su se na Twitteru komentarima iživljavali nad jadnom djevojkom.

"Tog kita treba vratiit u more", jedan je od najbrutalnijih komentara na račun Sessegnonove izabranice, mada je bilo i onih koji su stali u odbranu djevojke.

Dosta se vodilo polemike, ali Sessegnon ne bi trebao da se osvrće na takve komentare, ipak smo sigurni da su on i njegova djevojka u sretnoj vezi.

Top Komentari

kikimusampa
Da Ryan nema potrebu ne bi mu ni trebala.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi