Bolt nakon svega zaprosio djevojku Kasi Bennet

Na egzotičnom ostrvu

Bolt nakon svega zaprosio djevojku Kasi Bennet

Najbolji atletičar svijeta usain Bolt vjerio se sa svojom djevojkom Kasi Bennet. 

Nakon što je danima punio medijske stupce svojim ludim noćima, začinjenim golišavim ženama, Usain Bolt je odlučio svoju djevojku Kasi Bennet odvesti na romantični odmor na Bora Boru. 

Da je atraktivna Kasi odlučila oprostiti Boltu sve potvrđuje i objava na njegovom Snapchatu. Bolt je objavio fotografiju s Kasi, a ispod toga je napisao: "Rekla je da" te stavio nekoliko emotikona. 

Bolt je također svoje obožavatelje obradovao i silom seksipilnih fotografija na kojima se vidi da uživa u moru, mažeći se uljima i razmjenjujući nježnosti. 

Podsjetimo, Bolt je u proteklim sedmicama nekoliko puta prevario djevojku Kasi. Odmah nakon Olimpijskih igara osvanule su fotografije na kojima leži u krevetu sa brazilskom studenticom, da bi potom u Londonu proslavio 30. rođendan sa mnoštvom golišavih djevojaka.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi