Bolt, ne možeš se tako ponašati...

Okušao se i kao DJ

Bolt, ne možeš se tako ponašati...

S. Bošković

Šesterostruki olimpijski prvak i najbrži čovjek na svijetu Usain Bolt "protrčao je" kroz britanski klub Drama bez da plati račun.

Jamajčanin, koji je ovog ljeta osvojio tri zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Pekingu, zabavljao se sa prijateljima, te pokazivao da zna biti i dobar DJ. Ipak, napustio je objekat bez da plati račun od 10.000 funti.

Naredno jutro konobari nisu mogli vjerovati da je takvo nešto učinio jedan Usain Bolt. No, slavni atletičar se ubrzo vratio sa izvinjenjem i potom platio račun. Iz kluba su saopštili da je Bolt dobrodošao kad god želi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.