Bolt svim silama želi probu u Unitedu

Najbrži čovjek svijet želi zaigrati fudbal

Bolt svim silama želi probu u Unitedu

Najbrži čovjek na svijetu, Usain Bolt ne odustaje od mogućeg angažmana u redovima Manchester Uniteda. 

Slavna plaža u Riju Copacabana bit će poprište Boltovog pokušaja da obori flastiti rekord u trci na 150 metara na pijesku. Protivnici Bolta bit će Daniel Bailey, Alex Quinones i jedan Brazilac koji će izboriti plasman u finale kroz kvalifikacije. 

 

Naravno Bolt je vrijeme provedeno u Brazilu iskoristio i za igranje fudbala. Poznat kao veliki navijač Manchester Uniteda Bolt želi da se nametne Sir Alex Fergusonu i da barem u jednom susretu zaigra za United. Bolt nakon Olimpijade u Riju želi da se oproba i u fudbalu. "Osim igara u Riju jedan od mojih najvećih prioriteta je i da se oprobam u fudbalu," rekao je Bolt. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.