Bonusi dobrodošlice najboljih kladionica

Bonusi dobrodošlice najboljih kladionica

S. Mlaćo

Svaki će igrač biti zadovoljan bonusom i mogućnošću da poboljša igranje igre. 

Svatko tko ima svoj račun na nekoj od https://kladionica-hrvatska.com/ zasigurno će se složiti s time da sjajna ponuda na početku može dramatično poboljšati cjelokupno iskustvo igranja. Čak i ako vam je ovo prvi doticaj s terminima poput online kladionica, bonusa dobrodošlice ili bonusa prilikom registracije, ne brinite, sve ćemo objasniti.

Što je bonus dobrodošlice online kladionica?

Većina nas upoznata je s time da je bonus dobrodošlice prva kladionička ponuda koju možemo zatražiti odmah nakon izrade računa i registracije. Obično je najizdašnija nagrada upravo bonus dobrodošlice u obliku besplatnih oklada ili oklade bez rizika.

Različite vrste bonusa dobrodošlice

Bonus na depozit

Najčešća vrsta bonusa dobrodošlice je bonus na depozit čiji je iznos usko povezan s iznosom depozita. Dakle, bonus se izračunava po određenom postotku i to isključivo prema visini iznosa depozita.

Ako vas zanima kako izgleda bonus na depozit, bet365 kladionica nudi jedan od najboljih ovakve vrste. Ako stavite polog od samo 5 funti ili više, možete osvojiti bonus od 100% te tako osvojiti 50 funti.

Besplatne oklade

Ovaj je bonus sličan bonusu na depozit kada govorimo o njegovoj vrijednosti, međutim, ne primjenjuje se odmah nakon polaganja depozita. Kladionice koje nude besplatne oklade funkcioniraju na način da ćete iste dobiti tek nakon polaganja depozita i postavljanje prve oklade, ali na onaj događaj koji ima točno određeni koeficijent. Primjerice, stavite polog od 20 funti ili više i okladite se na događaj s koeficijentom od barem 1.4. Tek nakon što ispunite ova dva uvjeta ostvarujete pravo na besplatne oklade.

Bonus povrata prve oklade

Ova vrsta bonusa poznatija je pod nazivom oklada bez rizika. Dakle, radi se o tome da ćete u slučaju promašene oklade dobiti nazad dio uloga ili sav ulog. Isprobajte iznimno povoljan bonus povrata prve oklade Novibet kladionice i uživajte u vrhunskom klađenju bez mogućnosti gubitka.

Uvjeti bonusa dobrodošlice online kladionica

Nakon što smo vam objasnili vrste bonusa na koje možete naići u online kladionicama, vrijeme je da analiziramo uvjete i odredbe istih. Poznavanje uvjeta i odredbi klađenja te ostvarivanja bonusa zasigurno će poboljšati vaše cjelokupno iskustvo klađenja.

Minimalni depozit

Minimalni depozit je najniži iznos koji morate uplatiti da biste ostvarili pravo na bonus na depozit. Minimalna kvalifikacijska oklada Minimalna kvalifikacijska oklada odnosi se na iznos prve oklade kojom se možete kvalificirati za osvajanje besplatnih oklada ili oklada bez rizika.

Uvjeti klađenja

Uvijek pažljivo pročitajte uvjete klađenja i obrtanja bonusa. Dakle, bonus ćete moći povući na račun tek nakon što ga obrnete određeni broj puta.

Razdoblje valjanosti

Svaka vrsta bonusa dobrodošlice ima određeni rok valjanosti koji se može odnositi na:

1. period u kojem možete pristupiti bonusu nakon izrade računa te
2. period u kojem je potrebno obrnuti novac prije nego što bonus