Borac predstavio maskotu kluba, navijači predlažu imena

Novina na Gradskom stadionu

Borac predstavio maskotu kluba, navijači predlažu imena

FK Borac iz Banjaluke će večeras igrati prvu domaću utakmicu u Premijer ligi nakon povratka u društvo najboljih.

Banjalučani su prošlu sezonu proveli u 1. ligi Republike Srpske u kojoj su pokazali da nemaju konkurenciju, pa ih sada čekaju ozbiljniji izazovi i bit će zanimljivo vidjeti koji su dometi ovog tima.

Interesantno, u Borcu su se potrudili da prirede jedno iznenađenje navijačima pred utakmicu sa Čelikom. Banjalučani su predstavili novu maskotu kluba koja će zabavljati publiku na Gradskom stadionu ove sezone što će se najviše dopasti onim najmlađim, a pred navijače je postavljen zadatak da izaberu njeno ime.

Navijači Borca su tako već počeli predlagati imena na zvaničnoj Facebook stranici ovog kluba, a tu je zaista nekoliko izuzetno zanimljivih, pa i smiješnih komentara.

Navijači predlažu imena Borko, Vule, Lešinarko ili Leško, a tu su i neki komični i možda pomalo neprimjerni prijedlozi poput Leš, Ćorak, Milorad, Zgubidan...

Jedan komentar je privukao posebnu pažnju, a on glasi: "Je li neko razmišljao o ovom liku koji nosi kostim? Nadam se da je uprava angažovala nekog iz Afrike, treba izdržati 50-60 stepeni unutra".

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi