Bordo Djed Mraz ponovo stiže u grad - Novogodišnji paketići u prodaji

Bordo Djed Mraz ponovo stiže u grad - Novogodišnji paketići u prodaji

E. Škorić

Kraj kalendarske godine tradicionalno predstavlja vrijeme za novogodišnje paketiće Fudbalskog kluba Sarajevo.

Bordo klub će i ovog puta obradovati sve mališane, koji navijaju za FK Sarajevo, uz zabavan program, druženje sa igračima i naravno, novogodišnje paketiće.

Sadržaj novogodišnjih paketića je ispunjen svim onim što jedno dijete priželjkuje, sa mnogo slatkiša i zvaničnih proizvoda FK Sarajevo uz naravno, igračku za dječake ili djevojčice. Zabavna predstava i dodjela novogodišnjih paketića bit će održana 21. decembra sa početkom u 18 sati, u Kino sali Meeting Point, ul. Hamdije Kreševljaković br 13, a istoj će prisustvovati i izabranici Husrefa Musemića.

Narudžbe i rezervacije se vrše svakim radnim danom od 8 do 16.30 sati u Odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo, ul. Maršala Tita 38/b, a više informacija može dobiti i pozivom na 033/222-280. Cijena novogodišnjeg paketića iznosi 50KM.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi