Borini ima neobičan hobi

Zanimaju ga interijeri

Borini ima neobičan hobi

Edmir Škorić

Napadač Sunderlanda Fabio Borini bi, da nije nogometaš, bio dizajner interijera.

Nogometaši, zvijezde, obični su ljudi i život posmatraju na isti način kao i svi drugi. Borini tako ima svoj hobi, a to je uređivanje interijera. Kaže da bi bio dizajner interijera da nije u sportu.

"Kada bih kupio kući, dizajnirao bih unutrašnjost po svom ukusu. Takve stvari me ispunjavaju. Gradim kuću na Ibizi i potrudit ću se da kompletan interijer sam dizajniram", kazao je Borini za Sun, dodavši:

"Ponekad je stvar jednostavna - umjesto ormarića u spavaćoj sobi volim imati svoju policu i dizajnirati rupu na stražnjem dijelu kako bih provukao kabal od punjača. Nedavno sam osmislio stolicu i uvijek želim nešto da napravim sam".

Otkrio je Italijan da će u budućnosti vjerovatno i sam otvoriti firmu. 

"Razmišljao sam da otvorim firmu i već sam dizajnirao logo pomoću svojih incijala, što bih želio imati urezano u namještaj. U svlačionici niko nije zainteresovan za to i ne mogu onda da pričam o dizajnu interijera. Vjerovatno će im dosaditi ta priča nakon dvije minute", tvrdi Borini.

Također je istakao da nekad na osnovu boje nekog predmeta može procijeniti ljude i da mu to govori više od samog razgovora s ljudima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.