Braća Alcantara jedan na jedan prije 15-ak godina

Lopta im je uvijek bila sve u životu

Braća Alcantara jedan na jedan prije 15-ak godina

O. Lekić

Braća Alcantara, Thiago i Rafinha, mogli bi obilježiti nekoliko narednih godina svjetskog fudbala, a da je lopta njihova jedina ljubav još od malena govori snimak koji se pojavio na Youtubeu.

Stariji, Thiago od nadolazeće sezone igrat će za Bayern, dok će mlađi, Rafinha kao posuđen igrač Barcelone nastupati za Celtu iz Viga.

Kako su njihovi transferi u centru pažnje sportske javnosti, tako se i na Youtubeu pojavio video u kojem braća Alcantara igraju jedan protiv drugog, a zanimljo je što su snimani prije nekih 15-ak godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije