Bračnoj idili došao kraj: Razvode se Beckhamovi

Već duže vrijeme nisu u dobrim odnosima

Bračnoj idili došao kraj: Razvode se Beckhamovi

O. Lekić

Jedan od najpoznatijih bračnih parova na svijetu, David i Victoria Beckham nalaze se pred razvodom.

Prema pisanju britanskih medija bračnoj idili nekadašnjeg igrača Manchester Uniteda i njegove ljepše polovice došao je kraj.

Britanski mediji tvrde da David i Victoria već duže vrijeme nisu u dobrim odnosima i da su još uvijek zajedno samo zbog djece i zbog milionske zarade koju donosi njihov brend.

David živi u Miamiju, dok je Vicotora u Londonu sa djecom i nema namjeru da se pridruži nekadašnjem engleskom reprezentativcu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Podsjetimo, zajedničko bogatstvo Beckhamovih se procijenjuje na oko 700 miliona eura, a koga će više koštati razvod ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.