Branislav Ivanović bio u vezi sa Marijanom Matthäus?

Slatki grijeh kapitena Srbije

Branislav Ivanović bio u vezi sa Marijanom Matthäus?

Odbrambeni fudbaler londonskog Chelseaja i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović varao je svoju suprugu Natašu sa modnom dizajnericom Marijanom Matthäus.

Ivanović i Marijana su se tajno viđali u Londonu i Beogradu, a vezu su raskinuli nakon što je defanzivac Plavaca saznao da mu je supruga u drugom stanju i da će po četvrti put postati otac.

Nekadašnja supruga Miodraga Kostića i Lotthara Matthäus je 13 godina starija od Ivanovića, a često je u javnosti pričala da ima momka koji živi u Londonu. Branislav i Marijana su se dugo zabavljali, iako je reprezentativac, a sada i kapiten Srbije, već sedam godina u braku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.