Bravo Cristiano Ronaldo!

Susret s dječakom bez roditelja

Bravo Cristiano Ronaldo!

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo susrest će se s dječakom iz Libana, koji je prošle sedmice ostao bez oba roditelja u bombaškom napadu.

U terorističkom napadu u kojem je poginulo 40 osoba, dok je 200 ranjeno, dječak Haidar Moustafa je ostao bez oba roditelja.

I sam dječak je zadobio povrede u napadu, a vijest se proširila društvenim mrežema nakon što je trogodišnjak fotografisan u bolnici u dresu Cristiana Ronalda.

Nakon toga se počelo raditi na tome da Ronaldo upozna malog Haidara. U tome se i uspjelo, te će Portugalac upoznati ovog dječaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.