Brazilski napadač u teškom stanju nakon neuspješne pljačke

Bivši fudbaler Udinesea izboden

Brazilski napadač u teškom stanju nakon neuspješne pljačke

M. Šljivak
Teme:

Nekadašnji napadač Udinesea, Brazilac Warley Silva dos Santos, nalazi se u teškom stanju nakon što je izboden prilikom pokušaja pljačke.

Kako navode brazilski mediji, Warley je dobio dvije ubodne rane u leđa nakon što su lopovi pokušali da ga opljačkaju i da mu ukradu automobil ispred njegovog doma.

Warley je trenutno u jako teškom stanju. Njegove povrede su teške i ljekari se bore za život ovog 39-godišnjeg fudbalera.

Nekadašnji reprezentativac Brazila je četiri sezone proveo u Evropi. Od 1999. do 2003. godine je u 37 utakmica za Udinese postigao tri gola, a potom se vratio u Brazil gdje je promijenio veliki broj klubova.

Iako mu je 39 godina bio je još uvijek aktivan i trenutno je član ekipe Botafogo Paraiba.

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe zaa preth0dnm iskustom. Lako je i user friendly sustav. Za detaljne informacije provjerite sljedeću vezu. ▬ ➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi