Zbog nje je napravio najbizarniju tetovažu svih vremena - Sada mu se čitav svijet smije
Jedan od najboljih boraca perolake kategorije u UFC-u ostao je bez djevojke u koju se kleo (Foto: Twitter)

Brian Ortega dobio 'korpu'

Zbog nje je napravio najbizarniju tetovažu svih vremena - Sada mu se čitav svijet smije

Midhat Šljivak

Poznati MMA borac Brian Ortega (31) raskinuo je vezu sa kolegicom Tracy Cortez nakon više od dvije godine veze, ali će mu uspomena na nju ostati vječna zbog bizarne tetovaže koju je napravio prije gotovo godinu dana.

Brian Ortega i Tracy Cortez u vezi su od septembra 2020. godine, a poznati MMA par se i zaručio u februaru prošle godine te je počeo zajednički život.

Amerikanac se svojoj vjerenici i izabranici zakleo na vječnu ljubav i odlučio je na unutrašnjosti usne istetovirati njeno ime i srce.

Očigledno je nesretni Ortega vjerovao da će zauvijek ostati sa Tracy. Ipak, 11 mjeseci kasnije desila se katastrofa i Cortez je ostavila Briana.

Oni odnedavno više nisu par. Uklonjene su sve zajedničke fotografije s društvenih mreža i očigledno je njihova priča ispričana.

Oglasi

Brian je tako ostao sam, ali s uspomenom na bivšu. Tetovaža je na veoma nezgodnom mjestu, no kako ju je znao napraviti, tako će je morati i skinuti.

Često ljubav tako prelazi neosjetno preko večeri. Tracy je očigledno odlučila krenuti dalje bez dugogodišnjeg saputnika i vidjet ćemo hoće li raskid utjecati na njih.

Brian Ortega i Tracy Corez u trenucima sreće tokom novogodišnjih praznika

Ortega je nekada važio za jednog od najboljih boraca perolake kategorije. Dugo je bio neporažen, ali je u posljednja četiri meča upisao čak tri poraza.

Trenutno je u karijeri ovaj 31-godišnjak na omjeru od 15-3-1, dok je njegova bivša djevojka također veoma uspješna i ima 10 pobjeda i jedan poraz.

Ortega je već imao dva neuspješna napada na titulu perolake kategorije UFC-a, a 29-godišnja Cortez tek čeka svoje prve velike mečeve.