Britanci pokušali smjestiti Đokoviću ljubavnu aferu

Povezivali ga s lijepom Indijkom

Britanci pokušali smjestiti Đokoviću ljubavnu aferu

Sve svjetske slavne ličnosti se barem jednom u životu nađu u 'ljubavnoj aferi', koju im smjesti žuta štampa.

Takva sudbina zadesila je i Novaka Đokovića, kojeg su engleski mediji 'razapeli' zbog navodne afere sa Indijkom Deepikom Padukone.

Najbolji teniser svijeta je sa svojom suprugom Jelenom bio u provodu sa indijskom glumicom, koja je njihova veoma bliska zajednička prijateljica.

I Đoković i Deepika su istovremeno boravili u Los Angelesu, a britanski mediji su iskoristili priliku da plasiraju ekskluzivu. Novinari Daily Maila pisali o tome kako su se njih dvoje odvezli automobilom na večeru i kako su zajedno proveli večer.

Ova vijest naišla je na negodovanje čitalaca ovog lista a posebno Novakovih fanova, koji su podsjetili da je srbijanski teniser u sretnom braku sa Jelenom.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi