Sponzoruši malo 200.000 dolara od NBA igrača: "Nemam auto, ne znam kako preživljavam"
Foto - Instagram

Nevjerovatno

Sponzoruši malo 200.000 dolara od NBA igrača: "Nemam auto, ne znam kako preživljavam"

Midhat Šljivak

Instagram model Brittany Renner (29) ponovo se našla u centru pažnje.

Ova 29-godišnjakinja javno tvrdi da nema novca i da joj otac njenog djeteta uopšte ne pomaže.

"Možete li zamisliti da s 29 godina i bebom oko vrata živite s roditeljima jer su vas otjerali iz kuće (sama sam otišla gdje me cijene) i nemate nikakav automobil?", pita se Brittany i nastavlja kukati kako nije spremna za život s bebom bez novca kojeg bi joj trebao uplaćivati NBA košarkaš PJ Washington.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B7erJtJhbqS/[/instagram]

"Kako biste vi reagovali da vas vrijeđaju zbog 200.000 dolara naknade za dijete. Kako bi vama bilo da vas nazivaju sponzorušom ili još gore što vas pljuju jer navodno ne date ocu da vidi dijete, iako on uopšte nije u istoj državi".

"Sve ovo je moja realnost. Pokušavam se izboriti sa finansijama. Imala sam težak pad, samohrana sam majka i ne postoji osoba koju poznajem i koja bi mogla proći kroz sve ovo"

Kroz njen krevet prošli su brojni poznati sportisti: Ne kajem se i ne stidim zbog toga

Instagram model Brittany Renner tvrdi da je nije stid što je u prošlosti spavala s brojnim poznatim sportistima i velikim zvijezdama.

Ona u svojoj rubrici osoba s kojim je bila ima zabilježena imena NBA košarkaša Bena Simmonsa, Jamesa Hardena i PJ Washingtona, a s posljednjim ima i dijete.

Pored njih ranije je u ljubavnim odnosima bila s nekadašnjom NFL zvijezdom Colinom Kaepernickom, muzičarem Drakeom i mnogim drugim.

Zbog toga se ne kaje i to je jasno poručila.

"Pričate o prošlosti za koju smatrate da bih se je trebala stidjeti? Nije mi nimalo žao zbog toga", jasno je poručila Brittany Renner.

Ona je nedavno imala žestoke prepirke s NBA košarkašem PJ Washingtonom. Javno je govorila kako je lagano uzeti novac poznatim sportistima.

"Sa sportistima se najteže nositi. Niko od njih ne želi koristiti kondome i ako želite sve dobro naplatiti, izađite sa sportistom. Nevjerovatno su glupi", poručila je ona.