Beckhamov sin mijenja prezime zbog buduće žene jer želi dokazati koliko je voli

Sutra veliko vjenčanje

Beckhamov sin mijenja prezime zbog buduće žene jer želi dokazati koliko je voli

Endin Čaušević

Sin Davida Beckhama, Brooklyn, odlučio je oženiti svoju djevojku Nicolu Peltz.

Brooklyn i Nicola su zajedno od 2019. godine, a godinu dana kasnije otkrili su da su zaručeni. Nedavno su odlučili da je vrijeme da se vjenčaju, a veliko slavlje očekuje se sutra na Floridi.

Američki mediji pišu da je otac od Nicole izdvojio čak tri miliona funti za ovo vjenčanje, ali to za njega nije problem jer je riječ o milijarderu.

Zbog toga je i Brooklyn Beckham morao da potpiše predugovor prije vjenčanja kako ne bi u slučaju razvoda uzeo imovinu svoje izabranice. Međutim, za njega nije to bio problem jer i sam dolazi iz bogataške porodice.

Također, kako je objavio Daily Mail Brooklyn je i na još jedan način odlučio da dokaže svoju ljubav prema Nicoli i to joj je saopštio prije nekoliko dana.

Navodno, Brooklyn je odlučio da promijeni svoje prezime, odnosno uz svoje ime i prezime će dodati i prezime svoje buduće supruge.

Dail Mail piše da će nakon vjenčanja njegovo puno ime i prezime biti Brooklyn Joseph Peltz Beckham. Na taj način želi da pokaže koliko je voli i koliko će biti posvećen njihovom zajedničkom životu.

Top Komentari

Mingiling
Brooklyn ga qiseli vec? ...Znam kad je nosio pelene....Tja....Ostarilo se
5 0
user1646545334
Sportsta vjest je to sto mu je tata fudbaler.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi