Brown Sugar RnB u Banjoj Luci

Red Bull Club Edition

Najveći hitovi RnB muzike, fantastična atmosfera i nezaboravan provod 22. februara očekuju banjalučku publiku, kada po drugi put u grad na Vrbasu stiže Brown Sugar RnB.

 

Brown Sugar RnB u Banjoj Luci

Događaj koji je pobrao sve simpatije RnB i hip hop publike u regiji, nakon početnog upoznavanja sa Banjom Lukom na festivalu Brodolom prošlog ljeta, sada stiže u Club Kabinet.

Pozivnice za ovaj event već su u opticaju, a ljubitelji plesa i dobrog provoda ulaznice mogu nabaviti online putem platforme www.kupikartu.ba po cijeni od 15KM uz uključenu konzumaciju. 
 
"Banja Luka nam je ostala u lijepom sjećanju, i od prošlog ljeta imamo želju da se ponovo družimo, naročito u klupskom okruženju. Red Bull Club Edition je prava prilika da to i ostvarimo, jer klupska izdanja nose dodatnu pozitivnu i diskretniju atmosferu, i bliži kontakt sa publikom. Pozivamo sve zaljubljenike u RnB i ples da nam se pridruže 22. februara, a mi ćemo i ovaj put dati sve od sebe da napravimo party za pamćenje", rekli su Merakoon i DJ Soul, domaćini serijala Brown Sugar RnB.
 
Hiljade zadovoljnih posjetilaca na proteklim klupskim i specijalnim izdanjima uživalo je uz najveće hitove zlatnog doba RnB muzike, začinjene novitetima sa svjetske muzičke scene. Banjalučka publika moći će u subotu 22. februara imati šansu da uživa u odabranim svjetskim RnB hitovima.