Bruka Januzaja na izlasku sa osam godina starijom djevojkom

Zvijezda Uniteda u problemu

Bruka Januzaja na izlasku sa osam godina starijom djevojkom

Mladi fudbaler Manchester Uniteda Adnan Januzaj nije se proslavio na prvom sastanku, a priča je naravno brzo dospjela u engleske tabloide. 

Kako stvari stoje Izgleda da je fudbaler koji korijene vuče sa Kosova baš štedljiv, a i nije neki džentlmen.

Studentkinja Melissa McKenzie upoznala se sa mladom nadom tima sa Old Trafforda preko Facebooka, a kaže kako ju je već danima opsjedao da izađu, pa je ona na kraju pristala.

Na kraju, ako joj je vjerovati, dočekalo je pravo razočaranje, Adnan se pojavio u trenerci i patikama i bez automobila.

"Na kraju smo se odvezli mojom Ford Fiestom, nema baš puno mašte, odveo me je u restoran brze hrane, na prženu piletinu", rekla je razočarana djevojka.

Doduše, Adnan je bio pravi kavaljer, platio je "večeru" 18 funti, dok je djevojka platila parking.

Razočarana Melissa kaže kako se ona sredila za glamurozni izlazak, te da je samo na šminkanje potrošila 30 funti, a sastanak se pretvorio u katastrofu. Na kraju, ne želi da ponovo izađe sa fudbalerom i prilično je razočarana.

"Ne kažem da nikada ne idem tamo sa prijateljima da nešto pojedem, ali osjećala sam se neprijatno svečano obučena i u štiklama", dodala je studentkinja koja je starija od Januzaja osam godina.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije