Prvak svijeta mjesečno plavuši(27) uplati 50.000 eura, a ona se ljubi sa drugim poznatim fudbalerom

Fatalna Camila ponovo u akciji

Prvak svijeta mjesečno plavuši(27) uplati 50.000 eura, a ona se ljubi sa drugim poznatim fudbalerom

A. Čaušević

Neke žene jednostavno ne mogu bez fudbalera. Nakon što završe sa jednim, ubrzo pronađu drugog. Tako je i sa atraktivnom plavušom Camilom Homs kojoj su reprezentativnci Argentine omiljene mete.

Camila Homs je dugo godina bila u braku sa Rodrigom de Paulom od kojeg se razvela prije nekoliko mjeseci i pri tome se pobrinula da mirno živi do kraja života.

Nakon brakorazvodne parnice dogovoreno je da De Paul Camili svakog mjeseca mora platiti oko 10% od svoje plate u Atleticu, odnosno oko 50.000 eura, prvenstvno jer su njihova djeca Francesca i Bautista kod majke.

Osim toga dobila je i 150.000 na račun, a De Paul je dužan osigurati putovanje u Evropu svako 45 dana kako bi djeca mogla vidjeti oca. Dnevnica za boravak u Evropi iznosi 700 eura.

Camila se pobrinula i da dobije dva stana kao i automobil Land Rover čije će troškove održavanja i registracije snositi također prvak svijeta sa Gaučosima.

Oglasi

Inače, Camili je teško pao razvod koja je otvoreno kritikovala De Paula zbog veze sa njegovom novom djevojkom Tini Stoessel.

Ipak, nakon posljednjih snimaka i fotografija koje su se pojavili u argetinskim medijima ona je ta koja treba da šuti jer je Camila ulovljena u ludom provodu.

Naime, atraktivna plavuša je snimljena kako pleše, a zatim se i ljubi sa Joseom Sosom, bivšim napadačem Milana, Bayerna, Napolija i niza evropskih klubova.

Za sada niti jedno od njih dvoje nije potvrdilo vezu, međutim višesatni zajednički ples i brojni poljupci jasna su naznaka romance koja se dešava.

Nakon što su se fotografije pojavile u javnosti, navijači Estudiantesa za kojeg trenutno nastupa Sosa, su žestoko kritikovali 37-godišnjeg napadača pogotovo jer je sve u javnost izašlo nakon poraza u derbiju od Gimnasije.

Sosa je osim igranja u Njemačkoj i Italiji još nastupao za turske velikane poput Bešiktaša, Fenerbahcea i Trabzospora. Od fudbala je do sada zaradio oko 10-ak miliona eura.

Top Komentari

HamzaVojvoda
Jel dade gol ta kamila kad bijase u akciji? Pokakim vam se na sportske vjesti
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi