Canizares objavio sliku svoje gole supruge

Kakva greška!

Canizares objavio sliku svoje gole supruge

M. Skaka

Bivši španski golman, Santiago Canizares našao se ponovo na naslovnicama nakon što je objavio sliku svoje gole supruge u kadi.

Nekada odličan golman koji je čuvao vrata Valencie i Španije danas radi kao analitičar za špansku televiziju, a mogao bi ostati upamćen po dva incindetna koji nemaju veze sa bilo čime što je uradio na fudbalskom terenu.

U subotu navečer, Canizares se odlučio malo zabaviti pa je slikao svoju suprugu potpuno gol u kadi. Ništa strašno, rekli bismo, dok to nije odučio podijeliti i sa 170.000 fanova na svom Twitter profilu.

Golman je brzo shvatio svoju grešku i uklonio fotografiju, ali već je bilo kasno. Sporna slika, poput virusa proširila se po Internetu, a Canizaresu nije ostalo ništa drugo nego da pokuša izmisliti opravdanje: "Djeca su to učinila.", naivno je objašnjavao.

Sada, za španskog golmana slijede dani ismijavanja u svjetskim medijima, ali za njega to nije ništa novo. Podsjetimo, čovjek je propustio Svjetsko prvenstvo 2002. godine nakon što mu je ispala boca aftershavea na stopalo.

Ako je tada povredu nanio sam sebi, sada sa sigurnošću možemo reći da će za sve povrede nakon ovog posljednjeg incindenta biti odgovoran neko drugi.

Njegova supruga, Mayte Garcia tokom jučerašnjeg dana izbrisala je svoj Twitter profil.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.