Pobijedila rak, a sada s djevojkom fudbalerkom objavila za njih najljepše vijesti
Foto: Twitter

Čekaju bebu

Pobijedila rak, a sada s djevojkom fudbalerkom objavila za njih najljepše vijesti

O. Lekić

Španska teniserla Carla Suarez Navarro koja je imala jako tešku bolest, danas je objavila na društvenim mrežama za nju i njenu partnerku najljepšu moguću vijest.

Dvije španske sportašice, jedna teniserka, a jedna fudbalerka, čekaju zajedno bebu.

Teniserka Carla Suarez Navarro je na Twitteru objavila da čeka bebu sa svojom izabranicom Olgom Garcijom koja je fudbalerka.

Nova faza koju smo zaista željeli da živimo. Da proširimo porodicu! Uzbuđena i sretna sam u ovim sjajnim trenucima. Vrlo brzo će nas biti još jedno", napisala je na Twitteru.

"Trudna sam u trećem mesecu. Nevjerovatna je radost moći donijeti novi život na svijet. I ja i moja partnerica osjećamo ogromnu odgovornost, ponos je što smo preduzeli ovaj korak i veoma smo uzbuđeni što možemo podijeliti ovu vijest s vama.

Oglasi

Trudnoća teče normalno. Još ne znamo pol bebe, ali bi trebalo da se rodi u junu sljedeće godine. Najvažnije je da smo svi zdravi.

Olga i ja smo željeli da proširimo ovu porodicu. Nakon mog povlačenja iz sporta, mislila sam da je to idealno vrijeme i jako smo uzbuđeni. Još smo mladi i jedva čekamo da doživimo ovo iskustvo", rekla je Carla Suarez Navarro.

Podsjetimo, španska teniserka iz tenisa se povukla u novembru 2021. godine, a najbolji rezultat u karijeri joj je šesto mjesto na WTA listi.

Nešto ranije iste godine objavila je da je uspješno pobijedila rak koji joj je dijagnosticiran 2020. godine.

Njena partnerka Olga Garcia igra za Logrono i ima 32 nastupa za fudbalsku reprezentaciju Španije. 

Top Komentari

koraj
Koji ste vi sljam od novinara!!!!
2 0
BeskoPDX
Bolest
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti