Ko bi rekao da je takav? Način na koji je Ancelotti osvojio sadašnju suprugu je bio "frajerski"

Legendarni Italijan

Ko bi rekao da je takav? Način na koji je Ancelotti osvojio sadašnju suprugu je bio "frajerski"

A. Čaušević

Carlo Ancelotti ima novu priliku za veliki trofej jer će s Real Madridom igrati novo finale Lige prvaka.

Italijanu je to drugi mandat na klupi Kraljeva, a prvi će zauvijek pamtiti po tome da je Realu donio desetu titulu Lige prvaka.

Ancelotti je prije osam godina proveo poseban period u Madridu jer je tada po drugi put uplovio u bračne vode i to sa Mariann Barrenom.

Uspješni trener je 25 godina bio u braku sa Luisom Gibellini, a ona je preminula nekoliko dana prije nego što će se Ancelotti vratiti u Real, tačnije u maju prošle godine.

Ancelotti iz prethodnog braka ima dvoje djece, Katiu i Davide koji mu je i pomoćnik, dok njegov sadašnja supruga ima 24-godišnju kćerku Chole.

Njegova ljubavna priča sa Marianne je počela kada je Ancelotti večerao u jednom londonskom restoranu i prišao je ženi koja je sjedila preko puta njegovog stola i to sa drugim muškarcem.

"Bit ćeš moja žena jednog dana", rekao joj je Ancelotti. "Sigurno, sljedeći put ponesi prsten", odogovorila je tada Mariann. Do vjenčanja je došlo 2014. godine u Montrealu.

Ancelottijeva supruga je poznata po tome da se ne pojavljuje često u javnosti. Drži nizak profil i bježi od kamera, a interesantno da zarađuje odličan novac.

Ovaj 51-godišnjakinja je itekako uspješna u poslovnom svijetu gdje je angažovana kao konsultant u više virmi, uključujući i Barclays banku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi