Najveći tragičar sezone Interu uzeo Scudetto, pa mu djevojku pred nosom "pokupio" igrač Chelseaja

Najveći tragičar sezone Interu uzeo Scudetto, pa mu djevojku pred nosom "pokupio" igrač Chelseaja

Edmir Škorić

U životu dolaze dobri i loši periodi, a za rumunskog golmana Ionuta Radua trenutni je toliko loš da bi ga najradije prespavao.

Radu se "proslavio" u meču Bologne i Intera, gdje je velikom greškom praktično svom timu onemogućio odbranu titule, te dopustio Milanu povratak na prvo mjesto i na kraju Scudetto.

Radu je tada stao na gol umjesto iskusnog Samira Handanovića, ali je kod rezultata 1:1 velikom greškom koštao Inter i smatra se jednim od najvećih tragičara minule sezone, iako je to bila jedna od rijetkih utakmica u kojima je dobio šansu da stane na gol.

No, to nije jedino loše što se Raduu dogodilo ove godine. Italijanski mediji ranije su pisali o njegovoj vezi sa bivšom italijanskom misicom Carolinom Stramare, koju zovu italijanskom Megan Fox.

Manekenka je sada fotografisana u društvu Chelseajevog nogometaša Marcosa Alonsa (31), koji je odlučio da ljetni odmor provede s grupom prijatelja na poznatom iberijskom otoku.

Oglasi

Carolina Stramare uspješan je model u Italiji i smatra se jednom od najljepših žena u toj zemlji. Mlada žena uspješna je i na društvenim mrežama, pa tako na svom Instagram profilu ima preko 414 hiljada pratitelja, a za svaku objavu skupi desetke hiljada lajkova.

Radu je definitivno čovjek koji nema sreće, još ovog ljeta napušta Inter i ne može da pronađe novi klub. Čovjeka kao da prate prokletstva, ali nema sumnje da će doći i njegovih pet minuta.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CevvbkGqSt8/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeoMVrrKVal/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cd09Ob6Kj2d/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CcdKtwtqPDq/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ca2RaVpqWa_/?hl=en[/instagram]

Top Komentari

Nizace
Ravaku. Drug ima boljih i puno ljepših žena! Ovo ni ovako nešto slično ne bih ni oko hale prošetao
5 3
bk123
Dobra Carolina
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi