Prodavačica ljubavi oženjenoj zvijezdi Mundijala poslala eksplicitnu fotografiju: "Tako ja navijam"

Pohvalila se

Prodavačica ljubavi oženjenoj zvijezdi Mundijala poslala eksplicitnu fotografiju: "Tako ja navijam"

Admin Čaušević

Obećala je golu fotografiju za svaki gol na Svjetskom prvenstvu kojeg postigne reprezentacija za koju navija. Za sada i nije imala previše posla pošto je njen omiljeni nacionalni tim protivničke mreže tresao tri puta.

Brazilska prodavačica ljubavi Daiane Tomazoni tvdi da je zvijezdi Brazila Casemiru poslala golu fotografiju putem poruke na Instagramu nakon što je njegov udarac protiv Švicarske poslao Brazil u nokaut fazu Svjetskog prvenstva.

Casemiro (30) oženjen je influencericom Annom Marianom Casemiro, koja ima 338.000 pratitelja na Instagramu. Ali čini se da to nije smetalo Daiane, koja je prije utakmice poručila: "Odradit ću svoj dio i poslati ovu podršku punu ljubavi."

"Da li će vidjeti fotografiju ili ne, to je samo između nas. To je igra. Nema štete u gledanju."

Nakon njene tvrdnje, Daianenini pratitelji počeli su se pitati je li doista poslala Casemiru sliku s ocjenom X.

Oglasi

Stoga je objavila cenzurisanu snimku zaslona poslanih prouka na kojoj se vidi da je Brazilcu poslala otrcanu snimku s porukom: "Za gol".

O tome može li to oženjenom Casemiru izazvati glavobolju, Daiane je rekla: "Svako ima način navijanja i bodrenja svog omiljenog tima."

Odgovirla je da li je veznjak Brazila i otac dvoje djece doista vidio fotografiju: "Ah, neću reći. Ono u što sam sigurna jest da su je vidjeli članovi moje besplatne Telegram grupe i da im se svidjela."

Daiane je očigledno željna slave i nagle poplarnost spremna je otići toliko daleko da nekom i upropasti brak što je najbolje iskusio Casemiro.

U posljednjem meču grupne faze ova 24-godišnjakinja je ostala kratkih rukava pošto su Brazilci izgubili od Kameruna, ali su uspjeli proći grupnu fazu.

Naredni protivnik za reprezentaciju Brazila je Južna Koreja. Selecao je favorit i očekuje se da prođe dalje, a i Diane se nada da će strijelci biti raspoloženiji.

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Kroz kucu ti HODALA "NOVINARU"..
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi