Cathy Freeman rodila curicu

Cathy Freeman rodila curicu

Edmir Škorić

Australka Cathy Freeman, osvajačica olimpijskog zlata u utrci na 400 metara u Sidneyu 2000. godine, rodila je djevojčicu Ruby Anne Sussie Murch.

Ovo joj je, inače, ovo prvo dijete u braku sa Jamesom Murchom s kojim se vjenčala prije dvije godine. Curicu je rodila u drugom braku, jer se 2003. godine razvela od Sandyja Bodeckera, izvršnog predsjednika sportske kompanije Nike.

Podsjetimo da je Australka 2000. godine u Sidneyu osvojila zlato u utrci na 400 metara, a 38-godišnja atletičarka karijeru je okončala 2003. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.