)
Čecha ismijavaju nakon debija
Foto: EPA

Čech meta na društvenim mrežama

Čecha ismijavaju nakon debija

Midhat Šljivak

Češki golman Petr Čech debitovao je danas u Premiershipu u dresu Arsenala.

Međutim, iskusni 33-godišnji golman nije imao debi iz snova. Glavni je krivac za oba pogotka West Hama, a protivnički navijači su jedva čekali da na društvenim mrežama počnu ismijavati golmana Topnika.

Nakon grešaka koje je napravio, društvene mreže potpuno gore. Posebno se to odnosi na Twitter, gdje je sjajni golman postao predmet ismijavanja.

Neki smatraju da je Čech Chelseajev plaćenik i da radi još uvijek za ovaj tim. Navijači Uniteda smatraju da će im češki golman ovakvim odbranama pomoći u osvajanju titule, a fanovi tima s Emiratesa smatraju da je bačen novac na njegov transfer.

Također, nije se štedio ni menadžer Arsene Wenger, koji je također predmet ismijavanja zbog lošeg vođenja ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.