Centrotours vas vodi u Budimpeštu, Berlin i Rim

Sportski događaji u 2015. godini

Centrotours vas vodi u Budimpeštu, Berlin i Rim

Sponzorski tekst

S kompanijom Centrotours posjetite Budimpeštu i uživajte u utrci Formule 1, zatim Rim i odgledajte duel Pjanićeve Rome i Juventusa, te otputujte na finale Lige prvaka u Berlin.

Formula 1 već od 199,00 KM
Budimpešta, 24.06. - 27.06.2015.

Historijski grad Budimpešta ima više nego dovoljno atrakcija koje bi Vas očarale, ali ne propustite jednu od najznačajnijih turističkih atrakcija Budimpešte utrku Formule 1 na poznatoj stazi Hungaroring. Staza je široka sa mnogo zavoja i prosječnom brzinom od 180 km/h, što je čini drugom najsporijom stazom poslije staze u Monacu. Prosječna vožnja u deset od četrnaest zavoja je 155 km/h. To je savršena kombinacija za vožnju uskim zavojima i visokim temperaturama koje vozače čekaju na Velikoj nagradi Mađars.e

Finale Lige prvaka već od 1.299,00 KM
Berlin, 04.06.-07.06.2015.

Berlin je najveći njemački grad, jedan od najmlađih evropskih gradova i nakon Londona drugi najveći grad Evropske Unije. Svima nam je bio poznat kao zidom podijeljen grad, i to na Istočni i Zapadni dio. Berlinski zid je pao 1989., a poslije ujedinjenja Njemačke zid je potpuno srušen. Ostali su Check Point Charlie i mali dijelovi zida koji služe kao podsjetnik i turistička atrakcija. S vidikovca televizijskog tornja vidjet ćete cijeli grad. Posjetite Berlin i pogledajte FINALE UEFA CHAMPIONS LEAGUE!

AS Roma - Juventus već od 235,00 KM
Rim, 26.02.-02.03.2015.

Rim je grad koji nikada ne spava, grad pun svjetlosti, restorana, dobre kuhinje i vina, grad ljubavi, dom najmanjeg grada-države Vatikana.

Arhitektura koja vas ostavlja bez daha, uske i slikovite uličice, čarobni trgovi, bezbroj fontana, hramova, spomenika. Posjetite Rim i pogledajte derbi utakmicu Serije A  AS Roma - Juventus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.