Igrao za velikana, a živi pakleno: Prvu djevojku mu skine Ballack, drugu Ozil, s trećom dotakne dno

Uvijek je nailazio na pogrešne

Igrao za velikana, a živi pakleno: Prvu djevojku mu skine Ballack, drugu Ozil, s trećom dotakne dno

Admin Čaušević

Neki fudbaleri jednostavno nemaju sreće u ljubavi, ili imaju takvu nesreću da ih prate žene koje su sklone prevari pa završe u krevetu kolegom iz svlačionice. Jedan igrač je imao nesreću da ga dvije djevojke prevare sa dvojicom saigrača.

Igrao je za jedan od najvećih evropskih klubova, osvojio je osam trofeja, nastupao i u finalu Lige prvaka, a zbogom fudbalu je rekao sa 30 godina, definitivno prerano.

Imao je tu (ne)sreću da oduvijek pronalazi pogrešne djevojke ili nailazi na nevjerne koje bi vrlo lako odlazile u zagrljaj drugom.

Jednu djevojku mu je preoteo Michael Ballack, a baš kada se smirio i pomislio da je pronašao svoju sreću onda je naletio Mesut Ozil.

Christan Lell je nekadašnji desni bek Bayerna. Iz vremena kada je nastupao za Bavarce kapiten i saigrač mu je bio i Ballack.

Nekadašnji veznjak Bayerna, a zatim i Chelseaja je uspio odvesti u krevet Lellovu tadašnju djevojku Daniellau Aumann.

Oglasi

"Ballack ulazi u privatne živote drugih ljudi i uništava ih bez daljnjeg razmišljanja. Ali možda kad si kapetan Njemačke tako razmišljaš", kazao je Lell svojevremeno.

Lell iz igračkih dana

I baš kada je prebolio Daniellu s kojom je na kratko bio u braku, Lell je pomislio da je mir pronašao u Španiji kada je potpisao za Levante te je bio u vezi sa Melanie Rickinger.

Tada je na scenu stupio Ozil koji je imao oferu sa Rickinger, a Lell je svoju bivšu opisao opisao kao zmiju i "ubicu veza."

Nakon toga je bivši njemački defanzivac stupio u vezu sa bivšom playboy zečicom Sissi Fahrenschon, ali ni ta veza nije dugo trajala.

Posljednja partnerica s kojom je viđen ovaj 38-godišnjak je izvjesna Otta s kojom se strastveno ljubio na jednom vjenčanju u augustu prošle godine.

Bivši fudbaler Bayerna je trenutno u vezi sa izvjesnom Ottom

Sbog svih problema u ljubavi u januaru 2014. godine završio je iza rešetaka nakon štog ga je bivša supruga optužila za nasilničko ponašanje, a 2018. godine je na njegovom imanju pronađena i određena količina kokaina pa je i u tom poroku tražio spas.

Nakon završene fudbalske karijere osnovao je građevinsku firmu. Međutim, i tu nije moglo proći bez problema. Posao je pokrenuo 2018. godine, a 2021. godine je počeo da preuređuje jednu zgradu u Minhenu koja još uvijek nije završena.

S Bayernom je uspio osvojiti osam domaćih trofeja. Osim za Levante još je nastupao i za Herthu. Ostao je upamćen po nevjerovatnom promašaju kada nije uspio zabiti na prazan gol sa pola metra udaljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije