Igrač Gladbacha kompletirao impresivnu kolekciju Pokemona: Ima i sličicu koja košta 200.000 dolara

Pohvalio se na Instagramu

Igrač Gladbacha kompletirao impresivnu kolekciju Pokemona: Ima i sličicu koja košta 200.000 dolara

Endin Čaušević

Njemački reprezentativac Christoph Kramer ne krije da je veliki fan Pokemona.

Kramer je potrošio veliku sumu novca kako bi nabavio cijelu kolekciju Pokemon sličica s kojima je ponosno pozirao, a fotografije je objavio na svom Instagram profilu.

Orginalna potpuna kolekcija Pokemon sličica košta čak između 350 i 400 hiljada dolara, a Kramer je uspio da je kompletira.

"Ovo je uvijek bio moj san dok sam bio dječak i želio sam jednostavno da imam sve ove sličice. Sada sam konačno uspio u tome", poručio je veznjak Borussije Monchengladbach.

Kramer je uspio da skupi svih 151 sličicu iz orginalnog izdanja Pokemona uključujući i sličicu Charizarda koja sama košta skoro 200.000 dolara što je zaista nevjerovatno.

Top Komentari

Vrana
Pa Charizard je najbolji pokemon, pravi zmaj
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti