Čilić u starom džipu stigao u Međugorje
FOTO: Bljesak.info

Čilić u starom džipu stigao u Međugorje

O. Lekić

Hrvatski teniser Marin Čilić stigao je u Međugorje gdje ga je dočekalo nekoliko stotina oduševljenih navijača, stranih turista, te veliki broj stranih i domaćih medija.

Pobjednik posljednjeg Grand Slama sezone, Us Opena, u Međugorje je stigao u starom džipu bez krova, a između ostalih dočekao ga je i predsjedavajući vijeća ministara BiH, Vjekoslav Bevanda, piše Bljesak.info.

Na kraju dodajmo da će Čilić nakon svete mise otići u sportsko rekreacioni centar Čorkov Dolac, gdje će biti upriličena velika proslava, a prisutne će zabavljati Thompson, Jole i Tiho Orlić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.