Cimirot nije više s kćerkom bivšeg selektora, pokazao novu djevojku

Uspješan i van terena

Cimirot nije više s kćerkom bivšeg selektora, pokazao novu djevojku

O Gojku Cimirotu se, manje-više, zna sve. Nekadašnji vezista Sarajeva igra dobro u Belgiji, u prvoj postavi Standarda iz Liježa je skoro nezamjenjiv, a koliko mu dobro ide na sportskom planu, toliko razloga za zadovoljstvo ima i kada je u pitanju onaj ljubavni.

Dugo vremena Cimirot se zabavljao sa lijepom Nevenom Jagodić, kćerkom bivšeg selektora mlade bh. reprezentacije Vlade Jagodića, ali nakon što je došao kraj toj ljubavnoj romansi sreću je pronašao u zagrljaju manekenke Dajane Nosal.

Da su sretni u ljubavi ni jedno ni drugo ne skrivaju na društvenim mrežama, nedavno su posjetili i Amsterdam, a uz zajedničku fotografiju iz holandske prijestolnice Dajana je postavila i opis koji dovoljno govori o zaljubljenosti.

"U životu nije važno gdje idete, nego s kim putujete", napisala je Dajana.

Nije poznato koliko su u vezi, niti kako su se upoznali, ali je, sudeći po fotografijama, definitivno da su i jedno i drugo zaljubljeni 'do ušiju'.

Promo

Top Komentari

bebi
cimirot i njegove veze vaze sve dok ne dode na okupljanje reprezentacije i tada po sarajevskim hotelima se vida sa djevojkama iz sarajeva , zbog jedne takve je nevenica mu uvalila korpu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi