Ćiro: Šta me boli k... šta drugi misle?!

Trener Zagreba srbijanskim novinarima

Ćiro: Šta me boli k... šta drugi misle?!

Nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine, sadašnji trener Zagreba, u intervjuu za beogradski list ''Danas'' nije se nimalo ustručavao da iznese svoj stav u vezi sa oslobađanjem generala Gotovine i Markača.

Ćiro je u svom stili beogradskim novinarima rekao:

''Šta me boli k.... šta misle druge zemlje. Možete da se bunite koliko hoćete, to je vaša stvar. Oduvek sam podržavao generale i znam da su Markač i Gotovina nevini, to je sada i dokazano odlukom suda. Hrvatska će ovaj dan slaviti".

"Veliki ljudi su oslobođeni za djela koja su im nepravedno stavljena na leđa. Gotovina je naš heroj i moj veliki prijatelj. I da nije tako, smatrao bih da je on najmanje kriv za sve što se dešavalo tokom rata, bilo je tu možda drugih krivaca, ali on nije'', tvrdi Blažević, ali i dodaje da je ideja hrvatskog selektora Igora Štimca da generale pozove da izvedu početni udarac na utakmici protiv Srbije ''čista glupost''.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije