Clint Dempsey snimio rap album

Osim što postiže rane pogotke, bavi se i muzikom

Clint Dempsey snimio rap album

Nije samo lopta ljubav Clinta Dempseya. Malo je poznato da se reprezentativac SAD-a osim fudbala bavi i muzikom. Strijelac šestog najbržeg pogotka u historiji Svjetskih prvenstava je, neposredno prije odlaska na Mundijal, snimio rap album u svojoj državi.

Album koji će se zvadi "The Redux" sadržavat će 13 pjesama a snimljen je u Los Angelesu. Album je producirao Mike Chehade koji je dobar prijatelj američkog reprezentativca koji je izjavio:

"Clint voli freestyle. Kao što je dobar u fudbalu, dobar je i u rapu i to je ono što ga ispunjava. Kada ljudi čuju da se fudbaler bavi rapom, odmah misle da to ne valja. Ja ne kažem da je dobar poput Eminema, ali definitivno nije loš".

Dempseyu ovo neće biti prvi album, a već je izjavio kako ga rap čini sretnim i da snima isključivo iz zabave. Prije osam godina snimio je pjesmu uoči Svjetskog prvenstva u Njemačkoj koja se zove "Don't Tread". Poslušajte kako zvuči.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.