Ostavila je sve u nevjerici: Navijačica skinula dres i pokazala bujne grudi pred svima
Navijačica je bila toliko sretna što je njen klub ponovo prvak da je 'počastila raju' skidanjem dresa (Foto: Screenshot)

I to se događa

Ostavila je sve u nevjerici: Navijačica skinula dres i pokazala bujne grudi pred svima

Midhat Šljivak

Navijači širom svijeta često znaju iznenaditi apsolutno sve svojim nevjerovatnim potezima, a titulu pobjednice godine odnijela je jedna navijačica paragvajske ekipe Olimpije iz Asunciona.

Olimpia je došla do nevjerovatne 46. titule prvaka Paragvaja, a iako su trofeji uobičajena pojava za ovaj klub, navijači su svaku titulu slave kao da je prva.

Tako je na proslavi titule prvaka za ovu godinu jedna navijačica odlučila da privuče pažnju na sebe među stotinama drugih ljubitelja ovog paragvajskog velikana.

Vatrena ljubiteljica fudbala odlučila je skinuti dres na proslavi. Pokazala je bujne grudi pred svima, a drugi su začuđeno gledali prema njoj.

Ova navijačica očigledno nema problem da pokaže čime raspolaže u javnosti. Učinila je to bez imalo stida i zatim veselila s ostatkom grupe navijača.

Naravno, njene bujne grudi izazvale su brojne poglede muškaraca. Neki su ostali u nevjerici zbog onog što vide, no ona je veselo mahala dresom podignutim visoko u zrak.

Oglasi

OVDJE pogledajte ovu zaista nevjerovatnu proslavi titule očigledno veoma vatrene navijačice paragvajskog velikana.

Navikli su vidjeti svašta na tribinama, ali i na proslavama trofeja, a ova djevojka definitivno je pobjednica sezone.

Olimpiji je dakle ovo 46. trofej pobjednika prvenstva Paragvaja, a klub je toliko navikao na osvajanje pehara da su samo opušteno napisali.

"Olimpia je šampion kao i inače i što je sasvim normalno. Nešto što se iz godine u godinu, ponavlja, ponavlja, ponavlja i tako 46 puta", napisali su na zvaničnim stranicama iz ovog kluba.

Paragvajski velikan je tri puta osvajao i Copa Libertadores, posljednji put 2002. godine.

Oglasi