Cole u LA-u uživa u cigaretama, Mou ne trpi pušače u ekipi

Defanzivca očekuje kazna?

Cole u LA-u uživa u cigaretama, Mou ne trpi pušače u ekipi

Defanzivac Chelseaja, Ashley Cole trenutno se odmara od fudbala u SAD-u, a mediji u Engleskoj smatraju kako se ovaj igrač previše opustio.

Cole sa prijateljima uživa u Los Angelesu, a fotografi koji ga stalno prate su ga uhvatili sa cigaretom. Mnogi bi rekli da ovo nije ništa strašno. Mnogi fudbaleri sebi znaju dati oduška i 'zapaliti' čak i tokom sezone. Ipak, treba imati na umu da se odnedavno u Chelsea vratio Jose Mourinho.

Poznato je da Portugalac ne toleriše da njegovi igrači žive nesportskim životom, a tokom prošle sezone, Mourinho je kaznio i svog sunarodnjak, Fabia Coentraoa koji je ispred restorana uživao u cigareti.

"Ashley puši intenzivno tokom godišnjeg odmora u LA-u. Čak su mu i neki njegovi prijatelji rekli da mu je to glupo. I ranije su ga hvatali kako puši, ali tada Mourinho nije bio trener. Poznato je da on očekuje mnogo od svojih igrača i neće mu biti drago", navodi Daily Mail izjavu jednog od Coleovih prijatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.